Recent Posts

Supplychaining - Un program de High Performance Coaching conceput exclusiv pentru logisticieni


Fiind un lider logistician ai simțit, mai mult decât o singură dată, adrenalina crizelor spontane, a trebuit să prezinți clienților sau managementului cum factori de-a dreptul banali au schimbat dramatic cursul evenimentelor și cum planul tău de redresare miraculos o să rezolve situația. Daca pulsul nu îți este destul de ridicat, mai trebuie să vii, cât mai degrabă, cu planul strategic, cu optimizarea planului de resurse și a costurilor operaționale, plus planurile pentru proiectele noi, furnizorii, partenerii logistici, echipa, si …

Cu excepția câtorva norocoși, trebuie să te descurci de unul singur, să îți cauți soluții, să găsești modalitatea corectă de rezolvare a situațiilor complexe, pentru care nu există întotdeauna un singur răspuns.

Pe fondul acestui zgomot permanent, uiți să te mai conectezi cu tine, să îți restabilești echilibrul și să te bucuri de o viață echilibrată și împlinită. Cei care sunt în acestă situație, sunt avertizați de către specialiști despre riscurile majore la care se supun atât din punctul de vedere al sănătății mintale, cât și despre posibilele efecte negative asupra organismului.

Un coach are instrumentele și metodele necesare să te ajute să restabilești starea de echilibru și să îți aliniezi prioritățile și obiectivele, pentru a livra rezultate cuantificabile imediat. Mai mult, te poate ajuta să îți exploatezi potențialul și să îți dezvolți alternative.

În cadrul programului de High Performance Coaching Supplychaining vei lucra pentru a-ți atinge obiectivele, utilizând metode de tip executive MBA și metode world class coaching, marca Tony Robbins. Toate acestea le vei face fiind ghidat de un coach cu experiența de 20 ani în logistică și operațiuni.

Pentru a obține o invitație scrie la dof.coaching@gmail.com

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon