Recent Posts

programe educaționale pentru studenți


Lansăm sesiunea de primăvara a activităților organizate pentru studenții ASE - Facultatea Business și Turism si Politehnica București - Departamentul de Logistică Industrială. Vă invităm să vă înregistrați pentru a susține prezentări pe durata unui curs, pe subiecte specifice activității pe care o desfășurați, sau pentru găzduirea unor vizite practice. Nu uitați nici de promovarea programelor de practică pe care le organizați în companiile dvs.

Lista subiecte propuse:

Logistica si supply chain – generalitati; Distributie; Outsourcing; Logistica productiei; Logistica in on-line; Achizitii si Stocuri; Depozitare; Transport – generalitati; Transport intermodal; Transport rutier; Sisteme IT&C insa sunt binevenite si alte subiecte in functie activitatea fiecarui vorbitor si de profilul companiei pe care o reprezinta.


Acest program face parte din proiectul ARILOG de sprijinire a mediului universitar si a studentiilor inca din momentul inceperii specializarii lor, prezentandu-le informatii reale din industrie si oferidu-le sugestii pentru dezvoltarea carierei.


Pentru înscrieri va rugăm să ne contactați:


Oana Nae | 0740 199 919 | office@arilog.ro