Recent Posts

ARILOG Hub Cluj-Napoca - AMÂNAT

ARILOG Hub Cluj - Napoca este amânat, iar noua dată de organizare va fi anunțată imediat ce situația COVID19 se va stabiliza. Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni cu informații suplimentare.ARILOG - Asociația Româna de Logistică, împreună cu Total Technologies și Honeywell, continuă caravana de evenimente, ARILOG Hub, în Cluj. Pe 26 martie va invităm la un seminar care are scopul de a prezenta oportunități, tendințe, inovații, know-how și răspunsuri la situațiile zilnice care apar în activitățile Logistică și Supply Chain Management.


Prezentarile vor fi susținute de profesioniști cu o experiență de cel puțin 20 de ani în domeniu. Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile. Audiența va fi formată din reprezentanți ai companiilor de producție, 3PL, transport, retail, furnizori de sisteme informatice, furnizori de echipamente de manipulat și depozitare marfa, consultanți, etc.


Agendă preliminară *evenimenul se va desfășura între orele 13.30 - 17.30

La cererea dumneavoastră, prezentările vor atinge subiecte ca:

  • Externalizarea serviciilor de transport și logistică - argumente pro și contra

  • Optimizarea stocurilor

  • Costurile ascunse din Supply Chain

  • Sisteme tehnologice și informatice integrate

Evenimentul se va desfășura între orele 13.30 și 17.30, cu pauze de cafea. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar pentru înregistrare vă rugăm sa utilizați datele de contact de mai jos.

Contact:

Oana Nae | 0740 199 919 | office@arilog.ro


Archive