Please reload

Recent Posts

invitație studiu de piață MEDNET - ARILOG

March 16, 2020

 

Dragi membri și parteneri,

 

Una dintre cele mai mari presiuni se exercită, în aceste zile, asupra activităților din supply chain. Într-un sens sau în altul.

Poate unii nu pot face față cererii, alții vor rămâne cu producție pe stoc. Aceste încercări sunt și cele mai bune prilejuri de învățare.
 

De aceea, cu tot respectul pentru stresul pe care-l suportăm cu toții în aceste zile, vă adresăm rugămintea de a ne ajuta în demersul de a înțelege care sunt dificultățile concrete de business prin care treceți. Ne referim în mod special la supply chain și la soluțiile pe care le găsiți pentru a depăși aceste momente.

 

Împreună cu agenția MEDNET Marketing Research Center derulăm un studiu prin care încercăm să înțelegem tocmai aceste lucruri. Demersul este un prilej de a aduna învățămintele și a le împărtăși cu ceilalți, pentru că acestea sunt momente de solidaritate și lucru în comun.
 

Chestionarul de mai jos nu durează mai mult de cinci minute. Vă invităm să îl completați, iar noi vă suntem recunoscători trimițându-vă rezultatele integrale ale studiului.

 

Link chestionar: https://www.surveymonkey.com/r/COVID_19_ 

Share on Facebook
Please reload

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Contact Us

Mailing address: 16th Alexandru Radovici Str, 5th floor, District 2, Bucharest

Tel.: 0740-199-919

© 2017 by ARILOG.

  • Black YouTube Icon