Recent Posts

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL a inițiat proiectul FONDUL DE URGENȚĂÎn situația actualei crize generate de coronavirus, sistemul medical românesc este în colaps. Personalul medical are nevoie de protecție. Sau rămânem fără nimeni în linia 1. Toate donațiile prezentei campanii se constituie cu normă obligatorie pentru achiziția echipamentelor medicale necesare spitalelor în context COVID-19, conform listelor primite și actualizate de managerii din spitale.


Beneficiarul acestui proiect este prsonalul aflat în sistemul medical de stat din România, focusul fiind pe cei din linia 1: SMURD, AMBULANȚĂ, SPITALE DE URGENȚĂ. Beneficiari indirecți: pacienți tratați sau suspecți decoronavirus.


Obiectivul campaniei:

Asociația își propune să ajungă la minim 100 de unități medicale din România, acoperind minim 1 unitate medicală în fiecare județ. Necesar mediu / unitate: 3.000 de euro.


Buget estimat: 300.000 euro


Perioada desfășurării: 21 martie - estimat iulie 2020.


Sprijinul se acordă exclusiv sub formă de articole medicale, ca donație în produse (nu bani). Puteți citi prezentarea acestui proiect AICI, iar pentru detalii suplimentare o puteți contacta pe:


Eliza Nitescu | eliza@totulesteposibil.org | 0722 44 63 52

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon