Recent Posts

Dunwell securizează 2.500 mp de spații de depozitare pentru Farmasi


Dunwell securizează 2.500 mp de spații de depozitare, pentru producătorul și distribuitorul de cosmetice și produse de igienizare Farmasi, la CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale

  • Produsele Farmasi sunt vândute în peste 126 de țări

  • Farmasi, companie turcească, și-a extins activitatea în 2019 în România

  • Într-un singur an, Farmasi a reușit recrutarea a peste 140.000 de consultanți de vânzare și își păstrează optimismul într-un moment în care recrutarea în HR se află în picaj

  • În următorii 2 ani, Farmasi își propune să devină numărul 1 în vânzarea de produse cosmetice și sanitare în România

  • În perioada aceasta tot mai mulți români fac cumpărături online și încearcă să își păstreze rutinele zilnice chiar și în timpul lucrului de acasă, pentru a-și crea un cadru psihologic productiv

București, 14 aprilie 2020 - Dunwell, cea mai mare agenție de consultanță imobiliară specializată în sectorul industrial, a intermediat tranzacția prin care compania turcească Farmasi, producător și distribuitor de cosmetice și produse sanitare și de curățenie, va ocupa o suprafață de 2.500 mp în depozitul CTPark București de la kilometrul 13 al autostrăzii A1. Spațiul nou închiriat va susține evoluția rapidă a vânzărilor Farmasi la nivel local, prin eficientizarea vitezei de distribuție.

Din noul spațiu de depozitare, produsele Farmasi vor fi simplu și sigur livrate către utilizatorii finali, dar și către consultanții de vânzări.

„În aprilie 2019 am intrat pe piața din România și receptivitatea clienților noștri, dar și succesul echipelor de vânzări ne-au dat încredere că putem trece la următorul nivel pe piața locală. Situația globală actuală necesită o și mai bună adaptare pentru satisfacerea în siguranță a nevoilor clienților noștri. Așa că am investit semnificativ în toate palierele de business care să ne păstreze în topul companiilor de încredere în industria cosmetică.”, declară Fatih Gulseren, General Manager Farmasi România. Totodată, Sinan Tuna, CEO Farmasi, menționează că “Focusul pe producția crescută de soluții antibacteriene și transferul într-un spațiu de depozitare performant și sigur au fost două componente pe care le-am pus rapid în aplicare. Echipa Dunwell ne-a susținut într-un mod prompt și personalizat în găsirea celor mai bune soluții pentru extinderea afacerii noastre în țară”.

Ana Dumitrache, Country Manager CTP Romania a declarat: “Ne bucurăm să îi avem chiriași pe Farmasi, unul din cei mai importanți jucători de pe piața produselor de cosmetice și de igienizare. Le-am observat evoluția remarcabilă din ultima perioadă și avem convingerea că parteneriatul dintre noi va contribui la dezvoltarea dorită, mai ales luând in considerare faptul că am reușit livrarea spațiului închiriat înainte de termenul stabilit.”

„Evoluția Farmasi România a fost uimitoare. Într-un singur an au reușit să recruteze peste 140.000 de consultanți de vânzări și au devenit astfel cel mai rapid start-up de direct selling. Ne bucură faptul că au ales echipa Dunwell pentru identificarea soluției de depozitare și deschiderea acestui nou capitol în București.”, declară Daniel Cautiș, managing partner Dunwell. „Acesta este al doilea client distribuitor de cosmetice, care semnează o tranzacție prin intermediul Dunwell în ultimele 6 luni.”

Biroul de acasă a devenit o realitate atât în România, cât și la nivel mondial. Aceasta se reflectă în externalizarea într-o proporție crescută a achizițiilor de produse de tip FMCG în modul online. Evident, apar și provocări – angajații nu mai relaționează față în față la fel de mult cu colegii și colaboratorii, comunicarea facându-se prin e-mail, telefon, video-conferințe. Însă aceștia se adaptează și își crează acasă condițiile desfășurării cât mai eficient si prompt a sarcinilor, menținând astfel o muncă disciplinată, un echilibru psihologic și un randament optim, similar programului de lucru la birou.

Vânzările online au înregistrat o creștere de la începutul stării de urgență și astfel chiriașii din domeniul e-commerce analizează activ oferte pentru spații de depozitare cuprinse între 1.000 și 10.000 mp, în special pentru închirieri temporare.

Potrivit Dunwell, în topul celor mai căutate locații pentru dezvoltare se află, în continuare, zona de Vest a Bucureștiului. Există însă orientare crescută spre zona de Nord-Vest și un interes sporit pentru Nord sau zona de Est a Bucureștiului.

***

Despre Dunwell

Dunwell (www.dunwell.eu), singurul broker exclusiv de real estate industrial din România, este un start-up pro activ, înființat în 2017, în București. Scopul agenției este de a intermedia în mod eficient și personalizat tranzacțiile între proprietarii de spații logistice și industriale, dezvoltatorii de parcuri (proprietăți noi, existente, în construcție, built-to-suit, proiecte de tip brownfield sau greenfield etc.) și chiriași (furnizori de servicii logistice, retaileri tradiţionali și online, FMCG, companii cu activități de producție). Divizia de terenuri se ocupă de tranzacționarea de proprietăți, atât industriale, cât și pentru alte destinații de dezvoltare (retail sau rezidențial). Din echipa executivă a Dunwell fac parte Marian Orzu, unul dintre cei mai experimentați specialiști ai pieței de industrial, cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Daniel Cautiș, cu peste 8 ani în industrie și Laurențiu Badea, cu aproape 17 ani de experiență în piața imobiliară din România.


***


Contact presă:

Cristina Toader

e: cristina.toader@dunwell.eu

t: +40 726 186 462

Archive