Recent Posts

Danilescu Hulub și Asociații

Pe piața serviciilor juridice din România, apare prima societate de avocatură care abordează integrat sectorul transporturilor, lanțul de aprovizionare și infrastructura portuară și aeroportuară – Danilescu Hulub & Asociații, care a devenit și membru ARILOG.


Lucian Danilescu, împreună cu Andreea Hulub și o echipă dinamică și experimentată de avocați de top din România au pus bazele casei de avocatură Danilescu Hulub & Asociații – prima societate de avocatură din România care va aborda în mod prioritar și integrat transporturile, infrastructura portuară și aeroportuară și serviciile logistice.

Firma își propune să impună un nou standard profesional, atât în sensul unei înalte rigori tehnice, cât mai ales printr-o abordare integrată a acestor segmente care au fost mult timp considerate zonă suport, respectiv transporturile, infrastructura portuară și aeroportuară și serviciile logistice. „Vom promova servicii de avocatură de înaltă ținută profesională, la standardul practicat de marile case de avocatură, însă adaptat acestor industrii și, mai presus de orice, vom pune în centrul activității noastre clientul și soluția. Iar noul format ne va permite să fim mai flexibili și mai adaptați business-ului clientului.”, declară Andreea Hulub, partener fondator. Chiar dacă focusul primar vor fi transporturile, serviciile logistice și infrastructura portuară și aeroportuară, firma va pune la dispoziția clienților cele mai importante arii de competență necesare în cursul normal al afacerilor, de la drept societar/corporativ, fuziuni & achiziții, la contracte, dreptul muncii, protecția datelor, finanțări & piețe de capital, până la restructurări și insolvențe.


„Transporturile sunt o activitate în slujba comerțului. Societatea noastră a grupat cele mai importante competențe pentru a asista clienții în orice moment de-a lungul lanțului economic, de la punctul de producție și pe parcursul transportului produselor către punctele de distribuție, fie că vorbim despre transport maritim, aerian, feroviar, rutier, intermodal, în relația cu transportatorii, asiguratorii și operatorii de logistică implicați în întregul lanț de distribuție”, declară Lucian Danilescu, partener fondator. În noul format, Lucian Danilescu și-a asumat rolul de partener coordonator. Lucian este fost partener la una din cele mai reputate societăți de avocatură din România și are peste 20 de ani de experiență în domeniul marilor proiecte de infrastructură, precum cea portuară și aeroportuară și în domeniul transporturilor. Lucian este de peste 15 ani avocatul unora din cei mai importanți operatori portuari din Portul Constanța. El are, totodată, o experiență semnificativă în domenii precum dreptul societar, fuziuni și achiziții, precum și în domeniile energiei și restructurărilor.

„Nu este o întâmplare că lansăm proiectul la acest moment, în plină criză. Sectorul transporturilor și infrastructura (portuară, aeroportuară, terestră și feroviară) nu erau abordate în mod coerent, sistematic, și integrat de nici un alt actor de pe piața locală a serviciilor de consultanță. În ultimii 20 de ani, noi am acumulat o experiență unică în aceste domenii, iar, în momentul de față, în care transporturile și tot ce înseamnă lanț de aprovizionare au nevoie de mai mult sprijin ca oricând, echipa noastră va fi un partener de încredere. Avem experiența profesională, dar mai ales experiența practică necesare pentru a anticipa nevoile clienților din aceste sectoare de activitate și suntem aici să ii servim la un nou standard.”, declară Lucian Danilescu.

Andreea Hulub are o experiență de 12 ani în avocatura de business, este recunoscută pentru abordarea pragmatică, orientată spre soluții concrete și este recomandată de clienți drept expert în domeniile sale de competență. Andreea a deținut poziția de managing associate la una din cele mai mari societăți de avocatură din România, unde a coordonat practica de transporturi și logistică. Andreea are o experiență semnificativă în tranzacții M&A, avand în portofoliu unele din cele mai mari achiziții din ultimii 10 ani în agri-business, industrie și materiale de constructii. De asemenea, Andreea a fost implicată în unele din cele mai mari proiecte de finantare tip project finance din industrie și din activitatea portuară din ultimii ani. „Trecerea de la avocatura corporate la avocatura antreprenorială a fost un pas natural după 12 ani de activitate. Noua formulă îmi permite să pun în operă viziunea proprie, racordată realităților curente, în care focusul va fi clientul și soluția. Sunt bucuroasă ca în acest demers să avem alături de noi o echipă de oameni ce ne-au urmat crezând în viziunea noastră. Privind spre viitor sunt optimistă: avem fundațiile solide ale unor cariere profesionale serioase, la care vom adăuga un aer proaspăt, mai mult dinamism și, important, o abordare transparentă și onestă.”

Noua societate de avocatură și-a început deja activitatea și a structurat domeniile de practică și echipele. Danilescu Hulub & Asociații a anunțat deja că vrea să își extindă echipa și face angajări.


Contact

Andreea Hulub | andreea.hulub@dahub.ro | 0752 172 992

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square