Recent Posts

Logisticienii, COVID-19 si efectele deglobalizarii


Smart ID te invita sa participi la webinarul Logisticienii, Covid-19 si efectele deglobalizarii, organizat impreuna cu Asociatia Arilog, Zebra Tehnologies, Advantech si factory 4.0, joi 25 iunie 2020, ora 14.00.

Înregistrează-te aici:

https://smartid.ro/ro/logisticienii-si-efectele-deglobalizarii/#inregistrare

Afla de la consultanti, cu renume in piata de logistica din Romania, ce schimbari au loc la nivelul principalelor lanturi logistice. Vorbim despre tendinte, provocari si solutii pentru perioada actuala, despre digitalizare si noi modele de business, despre Warehouse Management Systems si automatizarea depozitelor cu tehnologii de ultima generatie.

Studiu de Caz Un proiect greenfield, unic in Romania,intr-un depozit de logistica din Ploiesti

British American Tobacco se claseaza in top #21 companii in Supply Chain la nivel international, conform Gartner, cu cele mai bune practice la nivel international. In Romania, vorbim despre un proiect greenfiled, considerat unic in industrie.

Moderator si invitat special

Deglobalizarea va aduce schimbari profunde la nivelul lanturilor logististice si va pune presiune asupra marilor depozite de logistica? Vorbim de tendinte la nivel international dar si de piata locala cu Adriana Palasan, CEO Supply Chain Management Center si Presedinte ARILOG dar si despre:

Speakeri si Prezentari

  • Black Swan si Impactul Asupra Depozitelor de Logistica din Romania

  • Insight-uri din Industrie: Logistic, Razvan Marinescu, Managing Director KLG Europe & CEO Simplify

  • Modele noi de business in managementul livrarilor, Daniel Nicolae, Co-founder & Managing Partner Innoship

  • Studiu de caz: British American Tobacco se claseaza in top #21 companii in Supply Chain la nivel international, conform Gartner. In Romania, vorbim despre un proiect greenfiled, considerat unic in industrie si cele mai bune practici in industrie.

  • Solutii WMS in Cloud,Nicu Boangiu CTO & Marian Coman, CAO, Smart ID Romania

  • Solutii Zebra pentru Digitalizarea Operatiunilor Logistice, Sorin Ionascu Teritory Manager, Zebra Technologies

Pentru intrebari suplimentare referitoare la acest subiect puteti contacta echipa Smart Id la: marketing@smartid.ro. Nu puteti participa la aceasta data? Inregistrati-va pentru a putea accesa webinarul inregistrat.

Archive