Recent Posts

Ortec CEE și Carrefour România concurează la ELA Awards 2020


ELA - Asociația Europeană de Logistică anunță organizarea Gala de decernare a Premiilor ELA Awards în data de 10 noiembrie, în Bruxelles. Pentru prima dată în istoria ELA, evenimentul va avea atât o componentaă offline, cât și una online care marchează cu această ocazie digitalizarea Asociației Europene de Logistică.


Ortec și Carrefour România concurează din partea Asociației ARILOG pentru titlul "Project of Year 2020 in logistics and supply chain". Toate cele 11 proiecte înregistrate vor trece peste prima etapă de jurizare care va avea loc în luna septembrie, în urma căreia vor ramane 6 proiecte finaliste, iar câștigătorul va fi anunțat în cadrul Galei din 10 noiembrie.


Proiectul constă în implementarea unui sistem avansat de planificare și programare în departamentul de aprovizionare Carrefour România, pentru a crește satisfacția clienților, KPI specifici și digitalizarea generală a departamentului.


Cele 11 proiecte înregistrate vor fi studiate, analizate și notate de câtre un juriu competent format din profesioniști în logistică și supply chain management din toată Europa, reprezentanți ai asociațiilor naționale de logistică și câștigători ai edițiilor precedente ale ELA Awards. Reprezentantul ARILOG în juriul competiției ELA Awards este Romeo Dumitru - Logistics Manager, EUROCCOPER și Vicepreședinte al asociației.


Urmăriti ELA pe LinkedIN și Facebook pentru a fi la curent cu etapele de jurizare și cu detaliile organizatorice ale ceremoniei.

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon