Recent Posts

SUPPLY CHAIN REACTION #2Transformarea digitală ține mai mult de schimbarea mentalităților decât de tehnologia în sine. Deși noile tehnologii cu nume atractive precum AI, Machine Learning sau Big Data sunt utilizate frecvent în literatura de specilitate recentă, transformarea digitală se referă în primul rând la schimbarea modului de gândire.


Câteodată companiile nu reușesc să se adapteze la noile tehnologii înainte de a fi obligate să facă acest lucru de diverși factori economici, politici sau sociali, dar tocmai de acest lucru este nevoie pentru a avea succes în lumea digitală.


Cine face educația în aceasta directie și care este factorul declansator responsabil pentru această schimbare? Ce înseamnă acest lucru pentru Supply Chain?


În cadrul celei de-a doua ediții a SUPPLY CHAIN REACTION vom discuta despre exemple clare de implementare a proiectelor digitale în logistică și supply chain, cu exemplificări before versus after.

Speakeri:

  • Andrei Pinte – Sales Manager, Ortec CEE

  • Vladimir Badic – Principal, Infosys Consulting Elveția

  • Elena Petre - Logistics Director, Macromex

  • Bogdan Tufeanu - General Manager, Dentestet

Moderator:

  • Paul Niță – General Manager, ID Logistics România și VP ARILOG

Evenimentul va avea loc pe 29 iulie între orele 11.00 si 12.30. Participarea este gratuită și vă puteți înregistra accesând acest link.