Recent Posts

SUPPLY CHAIN REACTION #4

Cum vor arăta depozitele de marfă în viitor?Tehnologia este din ce în ce mai prezentă în operațiunile logistice având impact și asupra modului în care este utilizat spațiul unui depozit, ducând la modificarea cerințelor de construcție pentru astfel de facilități. De la automatizări până la sisteme informatice și echipamente din ce în mai sofisticate, toate acestea conduc la schimbări în configurarea și proiectarea tehnică a clădirilor industriale.


Vă așteptăm alături de noi la cea de-a patra ediție a evenimentului virtual SUPPLY CHAIN REACTION, care va avea loc miercuri – 30 septembrie, între orele 11.00 și 12.30.

Speakerii vor fi anuntați în curând.

Vă puteți înregistra utilizând acest link.

Această ediție a SCR este organizată cu sprijinul:

_____________

SUPPLY CHAIN REACTION reprezintă o serie de evenimente virtuale care aduc în prim plan opinii și cunoștințe din logistică și supply chain management, la nivel național și internațional și care conectează speakerii cu audiența printr-o platformă performantă de live broadcasting. Evenimentele virtuale vor avea o frecvență lunară și vor avea la bază un plan editorial studiat împreună cu membrii și partenerii asociației.


Pentru detalii legate de planul editorial, parteneriate sau posibilitati de participare in calitate de speaker, va rugam sa ne contactati:


Oana Nae | office@arilog.ro | 0740 199 919

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon