Recent Posts

Adunarea Generală a membrilor ARILOG - 22 septembrie 2021


ARILOG organizează Adunarea Generală a membrilor, în data de 22 septembrie 2021, începând cu ora 14.00, la Hotel Hilton Garden Inn – Str. Doamnei nr 12, langa BNR. În cadrul ședinței vor fi prezentate rapoartele de activitate ale asociației din ultimii doi ani și va fi votat un nou Consiliu Director pentru mandatul 2019-2021.

Convocare Adunare Generala ARILOG
.pdf
Download PDF • 122KB

Candidaturile pentru noul Consiliu Director se pot exprima până la data de 17 septembrie 2021, inclusiv. Candidatura constă în transmiterea unei scrisori de intenție pe adresa de e-mail office@arilog.ro în care să se motiveze implicarea în dezvoltarea Asociației. Candidaturile vor fi susținute și în cadrul sedinței AG, în fața membrilor prezenți. În funcție de numărul candidaturilor depuse, membrii asociației vor decide în cadrul ședinței din câte persoane va fi compus noul Consiliu Director, minimum 7 persoane și maximum 13 persoane, conform statutului asociației.

A fi membru în Consiliul Director este o activitate voluntară și necesită angajament și dedicare. Calitățile pe care trebuie să le îndeplineasca membrii CD ARILOG sunt:


Profesionalism - membrii CD sunt responsabili pentru planificarea strategică a dezvoltarii Asociației. În multe cazuri aceștia reprezintă imaginea ARILOG și vor fi nevoiți să participe la întâlniri oficiale sau să acorde interviuri despre activitatea ARILOG. Din acest motiv felul în care membrii CD se prezinta atât în interiorul organizației, cât și în afara ei, este foarte important.

Încredere și pasiune - misiunea ARLOG este de a promova educația continuă în logistică și supply chain, prin promovarea proiectelor de bune practici la nivel național și internațional. Membrii CD trebuie să împărtășească această cauză și să înțeleagă viziunea organizației astfel încât să fie implicați și participativi.

Contribuție - valoarea pe care un membru al CD ARILOG o poate aduce este legată de capacitatea acestuia de a promova viziunea și misiunea Asociatiei, în vederea dezvoltării acesteia prin creșterea numărului de membri și prin ducerea la bun sfărșit a initiativelor avute.

Timp - activitățile ARILOG necesită timp alocat lunar pentru participarea la ședințele de board, pentru participarea la diverse evenimente organizate de Asociație sau de alți parteneri și pentru dezvoltarea proiectelor agreate în prealabil.

Conduită - Membrii CD trebuie să respecte Codul de Conduită adoptat de membrii Asociației în anul 2015.


Programul Adunării va cuprinde: prezentare raport activitate pentru anii 2019/2020, prezentare candidaturi și vot, anunțarea rezultatelor. Confirmarea prezenței se poate face pe adresa de email: office@arilog.ro sau la telefon 0740 199 919.


Documentele utile:

  • Împuternicirea unui angajat al companiei

Imputernicirea unui angajat al societatii membre
.doc
Download DOC • 815KB
  • Împuternicirea de către companie a unui alt membru al asociației, în cazul în care nici un angajat din partea companiei nu poate participa la ședință

Imputernicirea de catre societate_a unui alt membru al asociatiei
.doc
Download DOC • 814KB

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon