Recent Posts

Adunarea Generală a membrilor ARILOG - 22 septembrie 2021


ARILOG organizează Adunarea Generală a membrilor, în data de 22 septembrie 2021, începând cu ora 14.00, la Hotel Hilton Garden Inn – Str. Doamnei nr 12, langa BNR. În cadrul ședinței vor fi prezentate rapoartele de activitate ale asociației din ultimii doi ani și va fi votat un nou Consiliu Director pentru mandatul 2019-2021.

Convocare Adunare Generala ARILOG
.pdf
Download PDF • 122KB

Candidaturile pentru noul Consiliu Director se pot exprima până la data de 17 septembrie 2021, inclusiv. Candidatura constă în transmiterea unei scrisori de intenție pe adresa de e-mail office@arilog.ro în care să se motiveze implicarea în dezvoltarea Asociației. Candidaturile vor fi susținute și în cadrul sedinței AG, în fața membrilor prezenți. În funcție de numărul candidaturilor depuse, membrii asociației vor decide în cadrul ședinței din câte persoane va fi compus noul Consiliu Director, minimum 7 persoane și maximum 13 persoane, conform statutului asociației.

A fi membru în Consiliul Director este o activitate voluntară și necesită angajament și dedicare. Calitățile pe care trebuie să le îndeplineasca membrii CD ARILOG sunt:


Profesionalism - membrii CD sunt responsabili pentru planificarea strategică a dezvoltarii Asociației. În multe cazuri aceștia reprezintă imaginea ARILOG și vor fi nevoiți să participe la întâlniri oficiale sau să acorde interviuri despre activitatea ARILOG. Din acest motiv felul în care membrii CD se prezinta atât în interiorul organizației, cât și în afara ei, este foarte important.

Încredere și pasiune - misiunea ARLOG este de a promova educația continuă în logistică