Recent Posts

Digitalizarea procesului de transport
*mesaj promotional


CargoPlanning este o platformă colaborativă apărută pe piață în anul 2015. Având patru module diferite, reușește să acopere o plajă largă de cerințe în domeniul transportului și al digitalizări.

● CargoPlanning - modul care automatizează procesul de planificare și comunicare cu partenerii de transport. Permite transmiterea informațiilor către grupul de transportatori, schimbul de documente, centralizarea informațiilor, rapoarte.

CargoOrder - modul pentru gestionarea comenzilor între departamentul de achiziții și cel de logistică.

CargoTender - modul pentru organizarea licitațiilor pentru servicii de transport. Procesul este simplu, acces pe bază de invitație și rezultate centralizate în funcție de criterii prestabilite.

CargoSlot - modul pentru programarea camioanelor la depozit. Oferă simplitate, siguranță și transparență.


Scopul principal este de a eficientiza procesele și de a oferi transparență în comunicare.

Se pot transmite cu ușurință informațiile atât în extern, între client și transportator, cât și intern, între departamentele clientului ( Ex. comunicarea între vânzări - logistică - depozitare ), indiferent de domeniul de activitate.


Soluția este on-cloud, iar accesul se face pe bază de nume utilizator și parolă. Confirmarea unei comenzi și trimiterea acesteia către furnizorul de transport se poate face cu ușurință de pe telefonul mobil.


Deși este o industrie cu multe provocări și variabile, sistemul este unul ușor de utilizat. Se personalizează în funcție de mai multe criterii, cum ar fi mod de lucru, cereri clienți, nevoile fiecărui departament, etc. Oferă vizibilitate și transparență în companie, iar prin licitațiile online se pot reduce bugetele logistice cu peste 5% .


Sistemul este într-o continuă dezvoltare, astfel periodic adăugăm noi funcționalități provenite din sugestii din partea clienților sau noi tendințe în industrie.


Vă invităm pe site-ul nostru https://cargoplanning.com/ unde vă puteți înscrie pentru un demo live.