Recent Posts

Ekol Logistics deschide o nouă conexiune RO-RO între Spania și Turcia

Pe 6 februarie, Ekol Logistics a lansat o nouă conexiune intermodală între Turcia și Spania. DFDS operează ferry-ul de tip RO-RO pe care Ekol intenționează să îl utilizeze în această legătură. În Turcia, compania va utiliza portul Alsancak din Izmir și în Spania portul Tarragona.

„Începem aceste„ servicii premiate cu Oscar ”pentru clienții noștri spanioli din sectorul textil. Această conexiune intermodală oferă clienților noștri nu numai avantajele vitezei de transport, ci și un nivel ridicat al calității serviciilor, si , datorită acestei conexiuni acționăm conform principiului nostru de baza: “oferim soluții intermodale ecologice. ”- a declarat Ahmet Musul, președintele Ekol .

Cu această linie intermodală, Ekol economisește 610 000 de litri de motorină și reduce emisiile de CO2 cu 900 000 kg pe lună.

După cum adaugă Sandra Latre, Country Manager al Ekol Spania: „Lansăm această soluție pentru sectorul textil, dar, bineînțeles, clienții din alte sectoare o pot folosi la fel de bine”.

Merită menționat că această soluție este foarte rapidă - durează doar 60 de ore pentru a conecta Spania cu Turcia. La începutul oferirii acestui serviciu, ferry ul va rula o dată pe săptămână în fiecare direcție.


„Această nouă conexiune va permite conectarea Marocului, Spaniei și Portugaliei cu Turcia și Orientul Mijlociu într-un mod optim. Lansarea operațiunilor intermodale din Spania în Europa va transforma această nouă organizare într-o soluție multimodală, similară cu ceea ce Ekol operează deja la Trieste și Sete. Noi conexiuni cu țările baltice, Rusia și Portugalia pe care le-am implementat deja - completează serviciile Ekol și ajută la oferirea de conexiuni eficiente de la est la vest pentru toți clienții noștri. De exemplu, dacă colectam mărfuri din Portugalia Marți seară, putem livra marfa în Turcia Luni, sunt doar 144 de ore. ” - adaugă Alfio Centocinque - Director General Ekol Group Freight.


În plus, Ekol lansează și o nouă linie în Maroc. Aceasta înseamnă că Marocul are noi legături cu Europa, Turcia și Orientul Mijlociu. Ekol Spania este un HUB pentru transporturile din / către Europa, și Ekol Turcia este un HUB pentru transporturile din / către Orientul Mijlociu. Ekol va livra mărfuri din Turcia către Maroc pe linia Turcia-Spania-Maroc în 144 de ore. Ca parte a acestui serviciu care asigură un transport rapid și programat în regiunea mediteraneană, mărfurile colectate din toată Turcia până Sâmbătă seara sunt livrate oriunde în Maroc până Vinerea următoare, iar mărfurile colectate din Maroc până marți seara sunt livrate în toată Turcia în următoarea zi de Luni.

Country Managerul Ekol Turcia - Arzu Akyol Ekiz mai spune că Ekol își consolidează soluțiile de logistică intercontinentală bine organizate cu noi rute și servicii. Ea spune: „Planificăm o nouă restructurare în Maroc, care este o țară inclusă în rețeaua noastră de servicii. Primul nostru pas este să oferim servicii de transport către Portul Tanger Med din Maroc. Acest lucru ne va ajuta să creăm avantaje semnificative pentru clienții noștri. Marocul este al cincilea cel mai mare partener comercial al Turciei în Africa. Cu serviciile noastre, Ekol va contribui la dezvoltarea în continuare a relațiilor comerciale dintre cele două țări. În următoarele zile, vom continua să ne extindem rețeaua pentru a oferi servicii de calitate și neîntrerupte mai multor țări. „

Deschiderea unei noi conexiuni Ro-Ro între Spania și Turcia, extinderea altor conexiuni între Maroc, Portugalia și țările baltice, face parte din planul Ekol de dezvoltare a serviciilor.


Despre Ekol

Ekol, o companie de logistică integrată înființată în 1990, oferă cele mai bune servicii de transport internațional de marfă, depozitare, distribuție internă, comerț exterior, servicii valame și gestionarea lanțului de aprovizionare în 13 țări. Modelul de afaceri al Ekol este susținut de inspirația tehnologică care îmbină mintea, inima și conștiința, oferind în același timp clienților soluții integrate, interconectate și inovatoare. Ekol este întotdeauna cu un pas înainte și nu se multumeste niciodată cu suficient de bine. Acest lucru sporește realizările clienților noștri și creează beneficii de mediu, financiare și sociale. Ekol este unul dintre principalii furnizori de logistică din Europa, oferind centre de distribuție cu 1.000.000 de metri pătrați de spațiu interior total în Turcia, Germania, Italia, Grecia, Franța, Ucraina, România, Ungaria, Spania, Polonia, Cehia, Slovenia și Suedia, pe lângă faptul că permite transportul intermodal cu 52 de trenuri pe săptămână și 6000 de vehicule. În îndeplinirea promisiunilor sale, Ekol se bazeaza pe forța sa de muncă și rețeaua sa puternică de distribuție. Ekol dispune de o echipă multinațională de peste 7 000 de membri.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați Bogna Błasiak, Corporate Communication Manager, Europa, bogna.blasiak@ekol.com

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon