Recent Posts

Exclusiv pentru membrii ARILOG

Folia ecosustenabilă termocontractabilă The SmartGreen: acum, la preț de HP, exclusiv pentru membrii ARILOG


Noi, cei de la SmartWrap ne-am asumat pionieratul pe piața românească în ceea ce privește promovarea soluțiilor care reduc consumul de mase plastice și, de asemenea, în privința producției și promovării foliilor din plastic ecosustenabil. Astfel, anul trecut, am lansat în premieră pe piața din România folia termocontractabilă ecosustenabilă The SmartGreen, din polietilena I’m green™, care folosește ca resursă trestia de zahăr. https://www.smartwrap.ro/linia-de-business-thesmartgreen/


Pentru membrii ARILOG, care folosesc folie flexibilă de ambalare, oferim folia The SmartGreen la un preț preferențial în perioada 01 octombrie – 30 decembrie 2021.

Oferta pe care o propunem include, gratuit, și Diagnoza fluxului de consum + raport de consum specific + testare soluții.

Diagnoza fluxului de consum este modalitatea de a integra toți indicatorii și a-i traduce într-o soluție de ambalare smart, cu testarea soluției în locația clientului, pe utilajele existente. Numai așa sunt înțelese pe deplin toate fațetele (cost, eficiență, productivitate, imagine) și impactul soluției în costurile cu ambalarea.The SmartGreen este, în primul rând, o folie HighPerformance, ceea ce înseamnă:


Beneficii, performantă:

- rezistență punctiformă și la rupere

- contracție fermă cu impact în stabilitatea ambalării

-