Recent Posts

Innoship recomandă: 6 strategii pentru eficientizarea livrărilor

Cum arată strategia ta de shipping acum? Ne aflăm în plin sezon de vărf și până la Crăciun volumul livrărilor va continua să crească. Ești pe deplin pregătit?După ce a analizat obstacolele pe care le întâmpină retaileri de top în timpul celui mai aglomerat sezon al anului, Innoship, startup-ul de tehnologie care optimizează interacțiunile dintre companii, curieri și clienți, a identificat 6 strategii care pot ajuta afacerile eCommerce să-și crească vânzările și să livreze mai eficient în perioada aglomerată care se apropie.

Descarcă ghidul Innoship pentru a afla mai multe despre:

● Integrarea mai multor opțiuni de livrare la checkout ● Avantajele folosirii mai multor canale de vânzare ● Gestionarea livrărilor în perioade aglomerate ● Comunicarea cu clienții în timpul sezonului de cumpărături

Folosește informațiile din ghid pentru a îmbunătăți strategia de livrare în timpul sezonului de cumpărături. Cele 6 strategii incluse te pot ajuta să crești gradul de satisfacție al clienților prin oferirea mai multor opțiuni de livrare la check-out, scurtarea timpului mediu de livrare și creșterea vizibilității în timpul procesului de livrare.

Descarcă ghidul gratuit și descoperă cum poți să-ți pregătești afacerea pentru cea mai aglomerată perioadă de vânzări a anului.


Accesează ghidul aici