Recent Posts

Paul Niță a fost desemnat Președinte ARILOG

Joi, 07 octombrie a avut loc prima ședință a Consiliului Director ARILOG pentru desemnarea Președintelui și a celor 6 Vicepreședinti. Astfel, structura boardului pentru mandatul 2021 – 2023 este următoarea:


Președinte
Paul Niță, General Manager, ID Logistics România

Vicepreședinte cercetare și studii de piață
 Adriana Pălășan, Managing Partner, Supply Chain Management Center
Vicepreședinte buget
 Andreea Mureșeanu, Head of Logistics Distribution, Selgros Cash & Carry
Vicepreședinte marketing & social media
 Adrian Crizbășianu
Vicepreședinte comunicare & evenimente
 Daniel Preda, Managing Director, Toyota Material Handling România
Vicepreședinte dezvoltare membri
 Daniel Radu, National Distribution Director, KLG Europe Logistics 
Vicepreședinte dezvoltare proiecte universități
 Romeo Dumitru, Operations Director, Consolight România

Componența Consiliului Director a fost votată de membrii asociației în cadrul Adunării Generale care a avut loc în data de 22 septembrie 2021.


Obectivele asociației în noul mandat sunt realizarea a cel putin unui studiu de piață pe an, de interes pentru industrie; organizarea Conferinței anuale de Logistică și Supply Chain Management, ediția 2022, ediție aniversară care va celebra 20 de ani de activitate a asociației; organizarea cursului ARCA – legislație și proceduri în domeniul vamal; creșterea numărului de membri și dezvoltarea platformei de comunicare pentru aceștia în vederea încurajării schimbului de informații în scop educațional; continuarea seriilor Supply Chain Reaction și Logistics Coffee Talks podcast.


Sunt fericit și onorat să reprezint Asociația din poziția de Președinte în următorii doi ani (dintre care unul de referință pentru că ARILOG împlinește 20 de ani de activitate). Cu siguranță vom trăi vremuri interesante din toate punctele de vedere (sanitar, economic, politic), însă vom face tot posibilul să rămânem concentrați pe obiectivele noastre. Toți membrii asociației sunt bineveniți să se implice în organizarea proiectelor sau să propună unele noi care să genereze conținut valoros pentru întreaga industrie. menționeză Paul Niță

______________________

ARILOG este o asociație profesională fondată în anul 2002 care promovează în mod constant educația continuă în logistică și supply chain management. Cele mai importante obiective ale asociației sunt:

# dezvoltarea cons