Recent Posts

Platformele digitale pentru transportul de mărfuri – un factor decisiv în remodelarea industriei

Digitalizarea este în plină dezvoltare și deschide noi oportunități pentru redefinirea modelelor de business. Platformele digitale pentru transportul de marfă conduc această transformare, iar efectul pe termen lung asupra industriei poate fi unul imens.Digitalizarea oferă probabil cea mai mare oportunitate în prezent pentru a minimiza kilometrii la gol. Companiile care controlează datele logistice creează nu numai o rețea mai bună între firmele de transport și expeditori, dar gestionează și un instrument eficient cu ajutorul căruia toate etapele logistice importante pot fi controlate în detaliu.


Platformele conectează cererea și oferta, ajută la creșterea puterii de cumpărare și oferă servicii diverse. Platformele digitale sunt un loc în care datele sunt structurate, o condiție obligatorie pentru digitalizare și integrare într-un supply chain end-to-end. Companiile își pot îmbunătăți analiza de business și planificarea proceselor. Toate aceste avantaje promit că digitalizarea poate debloca valori semnificative de-a lungul lanțului de aprovizionare.


Cum va arăta viitorul și cine vor fi inovatorii acestei schimbări?


Vă invităm online pe 25 noiembrie, între orele 11.00 și 12.30. Speakerii vor fi anunțați în curând.


Participarea este gratuită și va puteți înregistra accesând acest link. Evenimentul este susținut de membrii ARILOG: WDP Romania si P3 Logistic Parks.


____________

SUPPLY CHAIN REACTION este un proiect prin care dorim să comunicăm membrilor Asociației un conținut relevant de informații de calitate, care să-i poată ajuta în desfășurarea activităților curente, în contextul în care momentan nu putem organiza tradiționalele conferințe cu prezență fizică. Aceste emisiuni au loc o dată pe lună și puteți vizualiza arhiva AICI

Archive