Recent Posts

Progresiv Awards 2021 premiază Best Supply Chain

Progresiv duce mai departe proiectul de identificare și recunoaștere a adevăratelor valori din industria de retail & FMCG și dă startul celei de-a șasea ediții a Progresiv Awards.Din dorința de a se adapta contextului actual, Progresiv Awards 2021 premiază producătorii de bunuri de larg consum și retailerii care au reușit să se adapteze și să depășească provocările din zona de Supply Chain, generând creșterea cifrei de afaceri prin regândirea proceselor. Înscrierea la această categorie este deschisă producătorilor de bunurilor de larg consum și retailerilor, dar și furnizorilor de servicii dacă depun candidatura cu un client din piața FMCG.


Astfel, până la data de 14 martie 2021, ora 23:59, companiile de profil se pot înscrie într-o competiție independentă de sponsori și transparentă din punctul de vedere al procesului de votare.

Și pentru că succesul în business se construiește împreună cu furnizorii și clienții, companiile din retail & FMCG sunt invitate să-și nominalizeze și partenerii de business. Lista tuturor categoriilor premiate la Progresiv Awards 2021 este disponbila aici (https://progresivawards.ro/categorii).


Progresiv Awards 2021 se va încheia pe 20 mai 2021, odată cu anunțarea câștigătorilor ediției în cadrul Galei Progresiv Awards de la Casino Sinaia.


Pentru mai multe informații despre mecanismul competiției, puteți răsfoi Ghidul de Înscriere la Progresiv Awards.


Proiectul Progresiv Awards a pornit din dorința de a evidenția oamenii, organizațiile, brandurile și proiectele de succes din piața FMCG care setează trenduri și contribuie an de an la dezvoltarea industriei, precum și rolul parteneriatelor puternice între retaileri și furnizori.