Recent Posts

Supply Chain Reaction #8
Anul 2020 a afectat activitățile de comerț prin accelerarea transformării digitale și prin schimbarea unor modele de business. De la gestionarea cererii mereu în schimbare și până la protejarea angajaților, retailerii au fost nevoiți să se adapteze rapid și să modifice niște traiectorii trasate deja pentru dezvoltarea businessului. Cum au fost implementate aceste modificări?


În ediția lunii ianuarie a evenimentului virtual Supply Chain Reaction vom discuta cu speakerii invitați despre:

# Transformările din retail: schimbări de comportament ale consumatorului, trecerea către omni-channel și e-commerce, diversificarea opțiunilor de livrare (timp, loc, metodă de plată), multiplicarea perioadelor de vârf de cerere pe parcursul anului.

# Exemple concrete înainte și după implementarea tehnologiilor digitale și efectul lor în business: Do’s & Don’ts, puncte importante de avut în vedere, etape de implementare, rezultate.

# Implicații asupra activităților din supply-chain și logistică: diversificarea sortimentelor, serii scurte, personalizare, reducerea timpului de aprovizionare și livrare, scurtarea lanțurilor de aprovizionare, trecerea de la supply-chains la supply-networks, creșterea complexitatii în managementul livrării și retururilor.

# Nevoia de digitalizare și tehnologiile pentru 2021 și după: eCommerce, eFulfillment, platforme deschise pentru optimizarea și automatizarea proceselor de distributie și livrare, dezvoltarea rețelelor de drop-box.


Vă așteptăm Miercuri, 27 ianuarie, între orele 11.00 si 12.30 la o nouă ediție Supply Chain Reaction alături de speakerii invitați:

# Cătălin Cîrnaru - Supply Chain Manager, Flanco Retail

# Marius Panait - Managing Partner, Entelion Software

# Radu Țoncu - Chief Marketing Officer, Postis

Pentru a vă înregistra la eveniment puteți accesa acest link


Eveniment sustinut de