Recent Posts

Viitorul în transportul containerizat de mărfuri

Un eveniment organizat de revista Intermodal&Logistics.


EASTERN EUROPE CONNECTED, conferință internațională dedicată profesioniștilor din transportul containerizat de marfă, revine pe 23 septembrie 2021 la Hotel Ramada Parc, București.După o perioadă cu evenimente ce au testat reziliența și capacitatea de adaptare a lanțurilor globale la nivel mondial, precum și capacitatea companiilor de a identifica soluții care să răspunde nevoilor de business, EASTERN EUROPE CONNECTED aduce laolaltă lideri din supply chain, logistică și transport pentru a dezbate cele mai importante probleme ale momentului în transportul containerizat de marfă, tendințe și perspective pentru anul 2022.

Transportul feroviar de marfă reprezintă viitorul în Uniunea Europeană. Poate însă acesta să devină competitiv în raport cu cel rutier? În ce condiții și de ce investiții este nevoie? Cum sprijină statele din Europa de Est dezvoltarea transportului intermodal?

Ce consecințe economice a avut pandemia în transportul containerizat de mărfuri înspre și dispre Europa? Cum au fost afectate piețele din Europa de Est? Cum și în ce mod se poate crea un echilibru între cererea și capacitatea de transport maritim containerizat în mediul volatil din prezent?

#EECONNECTED reunește profesioniștii din toate ramurile transportului containerizat de marfă: transport feroviar, operatori de transport intermodal și de terminale intermodale, linii maritime, operatori portuari, freight forwarderi cu beneficiarii finali ai serviciilor de transport: producători, importatori, exportatori.

Evenimentul va avea loc într-un format hibrid, oferindu-le participanților posibilitatea să participe fizic, în condiții de siguranță și respectând normele legate, dar și online. Sesiunea de întâlniri B2B va facilita comunicarea între furnizorii și utilizatorii de servicii de transport pentru a răspunde într-o manieră personalizată nevoilor participanților în cadrul conferinței. Locurile în cadrul conferinței și la întâlnirile B2B sunt limitate!

Pentru rezervări, detalii de participare și oportunități de promovare a afacerii dumneavoastra, vă rugăm să transmiteți un email la adresa madalina@intermodal-logistics.ro

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon