Transcash.png

Suntem specializați în servicii financiare: de colectare a creanțelor și servicii juridice pentru industria transporturilor naționale și internaționale. Ne ocupăm de securitatea financiară a companiilor de transport (TSL) în întreaga Europă. De 16 ani, ne ajutăm clienții în recuperarea eficientă a creanțelor iar din 2016, am lansat la nivel internațional serviciul de finanțare a facturilor de transport. Recuperăm la nivel internațional 86% din cazuri în stadiul amiabil, și până la 60% din cazuri le recuperăm în primele 7 zile.

 În România, suntem prezenți din august 2021 și de la înființare numărul clienților este în continuă creștere. Din acest motiv suntem în permanentă căutare și dezvoltare de soluții inovative care să vină în sprijinul mediului de afaceri în domeniul transporturilor. În plus, începând din iulie 2022 ne-am extins prin intermediul companiei Trasncash din România și în Bulgaria, având personal dedicat care răspunde clienților în limba bulgară.

Paleta de servicii pe care le oferim companiilor de transport rutier de mărfuri din România cuprinde: servicii de recuperare a creanțelor pe cale amiabilă național și internațional, cu costuri transparente și accesibile, servicii de recuperare a creanțelor pe cheltuiala debitorilor, SafePay-recuperare cu plată garantată, servicii de finanțare a facturilor de trasport prin intermediul metodei de factoring sau împrumut. Companiile care fac parte din grupul Transcash: Transcash.eu S.A., Transcash Kancelaria Prawna Baranowski Sp. k., Transcash Software Sp., Transcash.eu SRL cu sediul în România și TC Inkasso GMBH cu sediul în Germania.