cargo.webp

Cargo-partner oferă soluții ingenioase de logistică, precum și de transport al mărfurilor, atât la nivel național, cât și internațional. Serviciile noastre logistice se pliază perfect pe nevoile specifice fiecărui clinet tocmai pentru că oferim un pachet variat pentru orice înseamnă optimizarea depozitării și distribuției bunurilor tale.

Ne ocupăm de soluții logistice și de administrarea depozitelor care să sadisfacă necesitățile specifice produselor din diferite industrii. Pentru depozitarea produselor farmaceutice, perisabile, alimentare sau medicale oferim depozite și centre de distribuție în mai multe locații cu temperaturi controlate.

Lucrăm în conformitate cu conceptul HACCP (Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control) pentru siguranța produselor alimentare. Mai mult, o parte din birourile noastre au certificate ISO, GDP și IFS. Depozitele noastre moderne, de întaltă securitate și cu un nivel scăzut de praf, sunt ideale pentru produsele electronice sau pentru produsele de ultimă tehnologie.