400x300.jpg

Conferința ARILOG

Conferința anuală ARILOG promovează bunele practici, tendințele și strategiile industriei de logistică atât la nivel național, cât și internațional. Agenda evenimentului include o gamă diversă de teme relevante pentru logistică și supply chain management, care vizează strategii și tendințe, prognoze, analize predictive, ‘’business intelligence’’, transformări ale peisajului competițional sub influența tehnologiei, inovații, studii de caz și metode de cercetare.

Logo+ARILOG+Hub.png

ARILOG Hub

ARILOG Hub aduce în atenție discuții practice, sfaturi, cunoștințe despre diverse subiecte tehnice din logistică și supply chain management. Seria de evenimente ARILOG Hub se desfășoară în diverse orașe din țară cum ar fi: Brașov, Iași, Timișoara, Oradea, Craiova, Pitești, Sibiu, Constanța, etc.

Logo_SCR.png

Supply Chain Reaction

Supply Chain Reaction este o serie de webinarii prin care analizăm și dezbatem fiecare tematică propusă din toate direcțiile și perspectivele: client, furnizor, utilizator, consultant, etc. Este modul prin care ne conectăm cu oamenii din comunitate pentru a le oferi informații adecvate, la momentul potrivit.