Cargus_site.png

Cu peste 30 de ani de experiență, Cargus este prima companie de curierat de pe piața românească. În prezent, compania are peste 3.000 de angajați și colaboratori și oferă o gamă largă de servicii de curierat: livrare door to door și livrare out of home (prin rețeaua sa națională SHIP & GO, care numără 3.000 de puncte fixe și lockere). Cargus deține 5 centre naționale de sortare, situate în zone strategice ale țării (București, Brașov, Bacău și Sibiu), 2 centre de tip gateway (în Oradea și Timișoara) și 36 de depozite în toată țara. De asemenea, compania are una dintre cele mai bune rate de livrare din România, serviciile sale excelente fiind premiate de-a lungul anilor.

În 2021, Cargus a achiziționat QeOPS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de e-fulfilment și soluții logistice personalizate din România, completând astfel serviciile oferite clienților.

În prezent, Cargus face parte din Mid Europa, una dintre cele mai active companii de capital privat din Europa Centrală.

Mai multe detalii: www.cargus.ro.