Mediapost+HitMail.png

Grupul Mediapost Hit Mail are o experienta de 25 de ani si este de mulți ani cel mai mare grup de marketing direct și relațional din România și Bulgaria. Din 2014 este prezent in domeniul e-fulfillment si logistica de promotii de consumatori.

Principalele noastre resurse, pe langa cei 700 de angajati, sunt spatiile de depozitare pe care le avem in Bucuresti si in Sofia, Bulgaria. Depozitul din Bucuresti este amplasat pe centura Bucurestiului in zona de Nord-Vest, are o suprafata de 14,500 m2, 18 rampe de acces pentru orice fel de categorie de auto si este dotat cu toate echipamentele necesare unei functionari cat mai bune si rapide.

Indiferent ca este vorba de fulfillment sau logistica de promotii, filozofia dupa care ne ghidam este una simpla: sa castigam increderea clientilor nostri iar apoi sa dezvoltam aceasta incredere intr-o relatie cat mai buna. Clientii nostri mici au sustinerea si intelegerea necesara pentru dezvoltarea lor iar clientii cu operatiuni mari gasesc in noi un partener solid si pregatit pentru orice fel de provocare.

Mediapost Hit Mail SA, detinut in proportie de 100% de Poșta Franceza, a avut, impreuna cu cele 4 filiale ale sale din Romania si 2 din Bulgaria, o cifra de afaceri de 49 milioane de euro in 2021.