logo+Rohlig.png

Rohlig SUUS Logistics este cel mai mare operator logistic polonez din Europa Centrală. Compania este specializată în gestionarea logisticii și a lanțurilor de aprovizionare globale. Oferta SUUS include servicii de transport rutier, maritim, aerian și feroviar, logistică contractuală, project cargo, servicii vamale, Suus Advisory (consultanță privind întregul lanț de aprovizionare) și proiectare de soluții logistice. În prezent, compania are peste 2.000 de angajați în peste 30 de sucursale din 7 țări (inclusiv România, Slovenia, Republica Cehă și Ungaria) și gestionează peste 330.000 m2 de spațiu de depozitare.

În Polonia, Rohlig Suus Logistics și-a construit propriul sistem de distribuție de grupaj, cu o capacitate de livrare de 24 de ore. În Europa, pe de altă parte, compania are un sistem de grupaj partener, care operează aproximativ 250 de legături rutiere regulate pe săptămână. De mai bine de 30 de ani, operatorul logistic polonez și-a mărit constant amploarea operațiunilor sale, investind în soluții moderne pentru a sprijini clienții în gestionarea lanțurilor lor de aprovizionare. La începutul anului 2023, Rohilg Suus Logistics a achiziționat Expert - companie poloneză, care oferă servicii de livrare last mile pentru comerțul electronic, precum și servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aducerea sau asamblarea de mobilier sau electrocasnice livrate.

Pe piața românească, următorul pas important este investiția și dezvoltarea sectorului serviciilor de logistică contractuală logistice și de grupaj, inclusiv deschiderea unui depozit în România, precum și dezvoltarea serviciilor de comerț electronic și de e-fulfilment.