poza+-+adunarea+generala+2023.png

ARILOG vă invită la Adunarea Generală a membrilor în data de 28 septembrie 2023, începând cu ora 14.00, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town (Strada Doamnei 12, Bucuresti). În cadrul ședinței vor fi prezentate rapoartele de activitate ale asociației din ultimii doi ani și va fi votat un nou Consiliu Director pentru mandatul 2023‐2025.

Puteți descărca Convocarea oficială AICI.

Candidaturile pentru noul Consiliu Director se pot exprima până la data de 18 septembrie 2023, inclusiv. Candidatura constă în transmiterea unei scrisori de intenție pe adresa de e‐mail office@arilog.ro în care să se motiveze implicarea în dezvoltarea Asociației.

A fi membru în Consiliul Director este o activitate voluntară și personală  care necesită angajament și dedicare. Calitățile pe care trebuie să le îndeplineasca membrii CD ARILOG sunt:

  • Profesionalism ‐ membrii CD sunt responsabili pentru planificarea strategică a dezvoltarii Asociației. În multe cazuri aceștia reprezintă imaginea ARILOG și vor fi nevoiți să participe la întâlniri oficiale sau să acorde interviuri despre activitatea ARILOG. Din acest motiv felul în care membrii CD se prezintă atât în interiorul organizației, cât și în afara ei, este foarte important.
  • Πncredere și pasiune  ‐ misiunea ARLOG este de a promova educația continuă în logistică și supply chain, prin promovarea proiectelor de bune practici la nivel național și internațional. Membrii CD trebuie să împărtășească această cauză și să înțeleagă viziunea organizației astfel încât să fie implicați și participativi.
  • Contribuție ‐ valoarea pe care un membru al CD ARILOG o poate aduce este legată de capacitatea acestuia de a promova viziunea și misiunea Asociatiei în vederea  dezvoltării acesteia prin creșterea numărului de membri și prin ducerea la bun sfărșit a initiativelor avute.
  • Timp ‐ activitățile ARILOG necesită timp alocat lunar pentru participarea la ședințele de board, pentru participarea la diverse evenimente organizate de Asociație sau de alți  parteneri și pentru dezvoltarea proiectelor agreate în prealabil.
  • Conduită  ‐ Membrii CD trebuie să respecte Codul de Conduită adoptat de membrii Asociației în anul 2015.

Toți membrii ARILOG sunt invitați să se implice în dezvoltarea asociației și să prezinte proiecte care să crească nivelul educației în industria logistică din România.

Pentru ca Adunarea să fie legal constituită avem nevoie de prezența a cel puțin jumătate + 1 dintre membrii cu drept de vot (adică cu factura de cotizație achitată la zi). 

Va rugăm să confirmați prezența până la data de 25 septembrie 2023, iar persoana care va participa necesită să aibe împuternicirea din partea companiei (modelul poate fi descarcat aici: https://shorturl.at/cHJP5).

Alte detalii organizatorice vor urma în curând.

Vezi toate stirile