ARCA

Arilog Customs Academy, este produsul cu care răspundem solicitării membrilor de a-și educa și dezvolta competențele într-un cadru profesionist, conectat la standardele vamale ale Uniunii Europene. ARCA oferă cursuri de specializare pentru persoanele care își desfășoară activitatea în domeniul vamal.
Cursul este proiectat pentru a vă ajuta sa dobândiți competențele de bază, să înțelegeți conceptele cheie, procesele relevante și terminologia, oferind totodată posibilitatea de a cunoaște și a pune în practică, mecanismele complexe ce guvernează activitatea vamală

Universități

ARILOG colaborează cu universitățile din țară pentru atragerea studenților către meseria de logistician: ASE București, Politehnica București, Universitatea din Pitești, Universitatea din Craiova, etc. Parteneriatul se dezvoltă pe 3 direcții: susținerea unor prezentări din partea membrilor în cadrul cursurilor universitare, facilitarea programelor de practică în companiile membre, organizarea unor vizite practice pentru studenți în depozitele companiilor membre.

Bibliotecă

O selecție de cărți despre management, logistică și supply chain pe care membrii ARILOG le pot împrumuta gratuit.
De asemenea, dacă aveți cărți pe care le-ați citit și pe care doriți să le repuneți în circuit astfel încât să se bucure și alții de înformații valoroase, puteți lista titlurile pe site-ul nostru, oferind aceste cărți cu titlul de împrumut pentru oricine este interesat.