București, 23 mai 2023 – Recent, DB Schenker, una dintre cele mai mari companii din industria logisticii și a transporturilor de mărfuri active pe piața din România, a deschis în mod oficial o nouă facilitate destinată operațiunilor de cross-dock, în localitatea Jucu, la 15 km de Cluj-Napoca.

DB+Schenker+4.jpg

Ceremonia de inaugurare, care a avut loc în data de 11 mai, a fost deschisă de către viceprimarul orașului Cluj-Napoca, Gheorghe Șurubaru, și a continuat cu discursurile susținute de Albin Budinsky, CEO-ul DB Schenker în România, și de Andrei Timofte, CEO-ul companiei Transilvania Construcții, dezvoltatorul terminalului.

Cu o suprafață totală de 2,330 mp, noul terminal de cross-dock din TRC Park Cluj va contribui semnificativ la optimizarea operațiunilor de distribuție pe care compania le desfășoară la nivel național. Acesta ocupă al doilea loc în ceea ce privește suprafața de cross-dock operată de DB Schenker în România, imediat după terminalul de lângă București, din Bolintin-Deal. De asemenea, este cea de-a doua facilitate deținută de DB Schenker în județul Cluj, prima fiind un terminal de logistică de 7,000 mp, situat în același parc industrial.

„Pe măsură ce portofoliul nostru de clienți din Regiunea Vest se extinde, cresc și eforturile noastre de a asigura agilitate și flexibilitate pentru lanțurile de aprovizionare ale partenerilor noștri din diferite industrii. Acum, cu un terminal regional dedicat operațiunilor de cross-dock, avem o capacitate și mai mare de a răspunde unor nevoi esențiale precum rapiditatea livrărilor, siguranța mărfurilor sau reducerea costurilor. Împreună cu Transilvania Construcții, am proiectat și implementat soluții de înaltă performanță la nivelul securității, sustenabilității, siguranței muncii și nu numai.” - a afirmat Albin Budinsky, CEO, DB Schenker în România.

Printre cele mai importante dotări de care dispune noul terminal DB Schenker se numără spațiile și birourile de clasă A, locurile de parcare pentru camioane, stațiile de încărcare pentru mașini electrice, sistemul de iluminat LED, soluțiile HVAC și sistemul avansat de securitate CCTV.

Despre DB Schenker în România

Cu peste 45 de puncte de lucru organizate administrativ în 3 regiuni (Vest, Est, Constanța), Sediul Central în București și aproximativ 1,000 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor de top în industria de transport şi logistică la nivel naţional.

Compania oferă o gamă completă de servicii adaptate pentru nevoile partenerilor săi: transport rutier (camioane complete și parțiale, transporturi în regim de grupaj), aerian, maritim (inclusiv operațiuni portuare); logistică contractuală (managementul lanțului de aprovizionare) și logistică pentru târguri și expoziții; operațiuni și formalități vamale; relocare; asigurare cargo.

Despre DB Schenker

DB Schenker este un furnizor global de servicii logistice şi de transport, cu peste 74,200 de angajaţi în 2,100 de locaţii. Schenker & Co AG din Viena serveşte drept sediu de coordonare regional pentru operaţiunile din Sud-Estul Europei, acoperind 14 ţări cu 5,500 de angajaţi.

www.dbschenker.com/ro

 

Vezi toate stirile