Logo_LPR_Red.png

 

LPR – La Palette Rouge este specialistul european în reutilizarea paleților, cu o  experiență de peste 30 de  ani în sectorul bunurilor de larg consum, parte a Euro Pool Group - cel mai mare furnizor de servicii logistice pentru ambalaje returnabile și reutilizabile din Europa.

La LPR, ne-am angajat să stimulăm eficiența lanțurilor de aprovizionare circulare împreună cu clienții și partenerii noștri. Credem că putem realiza o creștere durabilă doar lucrând împreună pentru a găsi cele mai bune soluții. Cu sistemele noastre inovatoare de închiriere pentru paleți și abordarea noastră personală unică, suntem una dintre cele mai importante organizații din industria europeană de închiriere a paleților. Oferim un serviciu complet de paleți pentru toate părțile din lanțul de aprovizionare: FMCG, producători, distribuitori și comercianți cu amănuntul.

Lucrând în toată Europa, echipa noastră este formată din oameni cu o mare varietate de medii și culturi. Același lucru este valabil și pentru clienții și partenerii cu care lucrăm. Acest lucru ne-a făcut partenerul paneuropean de succes al lanțului de aprovizionare care suntem astăzi. Combinăm paleți de cea mai înaltă calitate - cu angajament 100%, o mentalitate inventivă și agilitate în serviciile noastre de închiriere. Explorăm noi oportunități și folosim informații bazate pe date pentru a maximiza valoarea circulară pentru toți. Căutăm în permanență soluții inteligente și fără probleme chiar și pentru cele mai complexe provocări logistice. Această combinație între paleții noștri și oameni ne face partenerul pe care vă puteți baza.

Vezi toti membri