ProvaNov.png

Indiferent de specificul afacerii din domeniul logistic, digitalizarea proceselor și fluxurilor de informații devine critică. Nu doar afacerea dumneavoastră, ci și cele ale clienților depind de soluțiile IT utilizate. Acesta este motivul pentru care Boltrics a dezvoltat un software standard de ramură, pentru furnizorii servicii logistice, bazat pe puterea platformei Microsoft Dynamics 365 Business Central.

All-in-one
Software pentru furnizorii de servicii logistice

Indiferent dacă sunteți specializat în depozitare, transport de paleți sau mărfuri vrac, expediere multimodală sau o combinație a acestora: cu soluția Boltrics – bazată pe Microsoft Dynamics 365 Business Central – aveți toate caracteristicile necesare pentru furnizorii de servicii logistice. All-in-one și mereu actualizat, utilizați întotdeauna cea mai recentă tehnologie.

100% integrat
FMS, WMS, TMS, Customs

Indiferent de tipul de marfă, transportul se face de la ofertă la factură cu toate documentele însoțitoare. WMS, TMS, FMS sunt 100% integrate în software-ul nostru, ceea ce permite ca operarea să fie făcută doar o dată, iar rapoartele să ofere întotdeauna informații în timp real.