logoRaben_site.png

Raben Logistics Romania, face parte din Raben Group, furnizor olandez de logistică, care oferă servicii complete TFL: logistică contractuală, rețea rutieră (internă, internațională și către Est), Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian.
 
Peste 90 de ani de experiență și recunoaștere pe piață, permit construirea și menținerea unor relații pe termen lung cu clienții. Compania oferă logistică „cu chip uman” pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Parteneriatul și încrederea fac parte din acest stil de cooperare. În afaceri, Raben respectă principiile fair-play-ului, deoarece consideră că relațiile bazate pe onestitatea reciprocă construiesc un mâine mai bun.
 
Grupul are peste 160 de filiale proprii în 15 țări europene (Polonia, Germania, Olanda, Cehia, Slovacia, Ucraina, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria, România, Bulgaria, Grecia, Italia și Austria), gestionând aproximativ 1.600.000 m2 capacitate de depozitare, iar în fiecare zi trimite 13.500 de camioane pe drumuri. Totuși, totul a pornit de la o mică afacere de familie olandeză. Astăzi, valorile caracteristice organizațiilor de familie sunt încă importante pentru companie, ceea ce afectează pozitiv angajamentul angajaților și relațiile cu clienții.
 
Raben Logistics Romania, gestionează o rețea de 9 depozite proprii pe teritoriul României, focusul principal fiind transportul mărfurilor în regim de grupaj, la nivel national și international și servicii de logistică contractuală.