STILL+LOGO+SITE.png

STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 9000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.

Ceea ce a pus în mişcare fondatorul companiei, Hans Still în 1920 cu o deosebită creativitate, spirit antreprenorial şi calitate, s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai inovativi furnizori ai unei game largi de stivuitoare cu furcă, utilaje de transport și remorcare, cât şi a celor mai moderne stivuitoare pentru deservirea depozitelor şi a serviciilor orientate spre viitor.

Cheia succesului companiei o reprezintă produsele de cea mai bună calitate, care oferă o gamă variată de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici şi mari, până la programele de logistică operate pe calculator pentru managementul spaţiilor de depozitare şi al fluxului de materiale.

Vezi toti membri