logo+WDP.png

WDP (Warehouses de Pauw) este cel mai mare operator de pe piața de proprietăți semi-industriale din Benelux, oferind soluții inteligente de depozitare, cu accent pe dezvoltarea și închirierea de proprietăți imobiliare semi-industriale și logistice. WDP operează în Belgia, Olanda, Franța, Germania, Luxemburg și România. Compania este listată la bursă, având în portofoliu aproximativ 6 milioane mde depozite, centre de distribuție și spații de producție, cu o rată de ocupare de 99% la final de Q3 2022.

WDP construiește un înveliș sustenabil în jurul procesului logistic. Prin depozitele inteligente, echipa WDP și antreprenoriat inovator, compania crează valoare pentru clienții și acționarii săi. Indiferent dacă aceștia au nevoie de un depozit tradițional sau cross-docking, depozite frigorifice, depozite certificate GDP sau TAPA, un depozit de date sau orice alt tip de unitate de depozitare, fiecare dintre depozitele sau centrele de distribuție ale WDP este unic.

WDP este un partener de încredere al clienților săi, dezvoltând relații de succes pe termen lung cu aceștia, sprijinindu-i constant în activitățile desfășurate. Depozitele companiei funcționează precum o casă inteligentă și flexibilă, ce ajută clienții WDP să-și organizeze lanțurile de aprovizionare în mod eficient și durabil.

În România, WDP are o prezență puternică cu peste 1.4 milioane m2 de depozite construite. Parcurile industriale ale companiei sunt situate pe tot teritoriul țării, în toate marile zone urbane - - București, Timișoara, Pitești, Arad, Cluj, Brașov, Sibiu, Brăila, Deva, Constanța, Râmnicu Vâlcea, Ploiești.

WDP România este lider de piață în dezvoltarea de facilități build-to-suit și în oferirea de soluții personalizate pentru companii din numeroase sectoare de activitate: producție, retail, sectorul farmaceutic sau logistică. Printre clienții companiei se numără: Siemenes, Doduco, Aeronamic, Yazaki, Faurecia, Sogefi, TE Connectivity, Kamtec, Roquet, Global Ent., Roechling, Adler Group, Bekaert, METRO, DPD, K&N, Auchan, Profi, Carrefour, LPP, CEVA, P&G, Iron Mountain, Ursus Breweries, Pirelli, Decathlon, CCC.