holcim.webp

HOLCIM (ROMÂNIA)

În industria noastră, suntem pioneri ai încrederii. Credem cu tărie într-un viitor construit atât la figurat, dar mai ales la propriu, în armonie și echilibru cu mediul. Și cum am fi putut ilustra mai convingător acest crez altfel decât păstrându-ne poziția de lider global în dezvoltarea soluțiilor neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon?

Oferim un ansamblu integrat de produse și servicii de înaltă calitate, al cărui scop este să asigure soluții de construcții pentru oameni și pentru planetă. Suntem preocupați ca produsele și serviciile noastre să răspundă nevoii continue de modernizare, să îmbunătățească în mod consistent și cuantificabil standardele de viață, să ofere clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile. Sprijinim comunitățile de arhitecți, ingineri, dezvoltatori, constructori și meșteri zidari. Îi ajutăm să dea viață viselor lor.

Suntem entuziaști, receptivi și îmbrățișăm cu bucurie inovația. Fiecare pas tehnologic înainte ne inspiră și ne încurajează să căutăm noi perspective, noi provocări care să ducă la dezvoltarea unor pachete de soluții complete în domeniul rezidențial și infrastructură, pentru clădiri de birouri și alte tipuri de  construcții.
Efortul nostru presupune muncă de echipă și o abordare comună. Colaborarea stransă, bazată pe încredere și deschiderea spre nou sunt pentru noi cele mai sigure și mai trainice metode prin care putem să evoluăm și să dezvoltăm soluții optime în raport cu nevoile clienților noștri. Rămânem atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre și ne angajăm să le îmbunătățim mereu. Din grijă pentru oameni și pentru tot ce ne înconjoară.